Piglicious Louis Vuitton

Noin kaksi viikkoa sitten kaksi erittäin erityistä porsaat iskivat Pekingin ihmisten näkökyvyn. Belgialainen taiteilija Wim Delvoye oli “tehostaneet kahta tyytyväistä sikaa, jonka alueellisten viljelijöiden henkilöstö ja Tat -taiteilijat yrittivät nostaa emakoja hyödyntääkseen niitä ihotaidetta varten. Ilman kysymystä huomasit, että se oli vähintään Louis Vuittonin tavanomainen monogrammipainatus, joka oli mustetun sikojen selkänoja. Hilpeä!

Valitettavasti koko tarjouksella on muutama haitta. Siat sianlihan haalistukset, jotka ovat nelinkertaistuneet hintaan, ne eivät enää pysty sallimaan likaisessa mudassa, samoin kuin Takashi Murakami ilmaisi jo suunnitelmansa esitellä koko monogrammiporsa -kangaspussit, jotka alkavat seuraavana keväällä. Pandat vain eivät enää leikanneet sitä, tervehdi sika!

Ok, vedin juuri nämä muutaman viimeisen LV -tiedon rivin pois Derrierestäni. Ei hätää, mikään sikakankaa ei tule minkäänlaista aikaa pian. Siitä huolimatta en voi auttaa kuitenkin silmiinpistävää muistutusta LV -sikojen ja Lil ‘Kimin välillä, kuten David Lachapelle on kuvannut vuonna99. Pidä se oink!