10 ihana metallipussi, joka auttaa vaatekaappiasi, säteilee suoraan talvikauden aikana

, kilpailemme kohti lomaa, samoin kuin niiden kuluttua kaduilla näkemäsi muotilla on taipumus saada vähän … pimeä. Mustat takit, harmaat puserot ja tummanpesu farkut ovat kaikki vankkaa kylmän sään työhevosia, mutta ei ole mitään ohjeita siitä, että hyödyllisen vaatekaapin on oltava tylsää. Siellä metallipussi voi olla hyödyllinen, samoin kuin Amazon -muotilla on joukko loistavia valintoja parhaiten.

Useimmilla ihmisillä on taipumus valita tummia sävyjä talvikaudella, koska kirkkaat tuntevat olonsa epäasianmukaisesti aurinkoisiksi, mutta se on viehätys valinnassa metallinen lisävaruste: laukkujen värit ovat neutraaleja, joten niitä voidaan käyttää ympäri vuoden, mutta hohtava pinta tarjoaa heille kuitenkin Paljon huomiota kiinnostava, houkutteleva tunne. Se ei vain tee metallipusseista molempien maailman parhaat puolet talveksi, mutta ne ovat kuitenkin todellinen ympäri vuoden ja viisas menetelmä laukkubudjetin käyttämiseen.

Tämän lisäksi Amazon Fashion tarjoaa erillisen ostokohteen; Saat paitsi merkittävän valikoiman vaalittuja suunnittelijoiden nykyaikaisia ​​tuotemerkkejä, kuten Rebecca Minkoff ja Furla, mutta saat kuitenkin Amazonin kuuluisasti kilpailukykyiset kustannukset ja nopean toimituksen. Se pätee erityisesti Amazon Prime -asiakkaille; Suuri osa Amazon Fashionin valinnasta tarjotaan palvelun täysin ilmaisella kahden päivän toimituksella.

Alla tarkista kymmenen kaunista metallalaukkua parantaaksesi talvikauden vaatekaappisi tai ostamaan Amazon Fashionin koko valinta nyt.

Fossiilinen Monica Crossbody -pussi
98 dollaria Amazonin muodin kautta

Furla Dolly Little Satchel
361 dollaria Amazonin muodin kautta

Lauren Ralph Lauren Fairfield City Consumer Tote
259 dollaria Amazonin muodin kautta

Liebeskin Berlin Vanessa ottaa laukun
150 dollaria Amazonin muodin kautta

Loeffler Randall Lock -kytkin
191 dollaria Amazonin muodin kautta

Michael Michael Kors Selma Tote
280 dollaria Amazonin muodin kautta

Botkier X Coco Rocha London Crossbody Bag
248 dollaria Amazonin muodin kautta

Rebecca Minkoff Pieni kuin Crossbody Bag
163 dollaria Amazonin muodin kautta

Tory Burch Robinson Metallic Zip Small Tote
415 dollaria Amazonin muodin kautta

Vince Camuto Leila Little Tote
126 dollaria Amazonin muodin kautta