Amandan jouluselmissa

Y’all, olen todella vaikea tehdä ostoksia. Minulla on huono impulssivalvonta, kun päätän, että minulla pitäisi todella olla jotain, ja se jättää arvokkaita muutamia lahjoja ostaa vuoden lopussa. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, syntymäpäiväni on jouluaatto, joka vain kaksinkertaistaa jokaiselle, joka yrittää ostaa mitään minulle koskaan.

Turvallinen raha on tyypillisesti vain viettää minut illalliselle ja kutsua sitä lahjaksi, mutta jos joku olisi varma tai riittävän antelias yrittää ostaa minulle aineellisia tavaroita lomalle, tässä on näytteenottaja siitä, mitä haluaisin. Ellet tiedä, onnistun ostamaan kaikki nämä asiat tähän viestiin mennessä.

1. Alexander Wang Donna Hobo: Tietenkin meidän on aloitettava käsilaukkulla. Olen sydämessä hipsteri, kuten kuka tahansa, joka on nähnyt nykyisen hiusvärin tai lasini, voisivat todennäköisesti arvata, ja jokainen hipsteri tarvitsee mustan nahkaa Alexander Wang -laukun. Donna on sekä mahdotonta hämmästyttävää että täysin toiminnallista. Osta Shopbopin kautta, 795 dollaria.

2. Georgian yliopisto “I Suorita tämä osavaltio” -paita: Ei täysin leikkiä. Yliopistojalkapallo ja Georgian yliopiston bulldoggit ovat ensimmäinen rakkauteni, jopa ennen käsilaukkuja. Kiitospäiväviikonloppuna koputimme #7: n Georgia Tech -keltaiset keltaiset takit ja suljimme kaikki suu-tekniikan fanit Facebook-uutissyötteessäni vielä vuodeksi, ja haluaisin tämän t-paidan juhlimaan tätä voittoa. Todellisuudessa en ole paljon t-paita-käyttäjä, joten haluaisin saada sen XXL: ssä, johon voin nukkua. Osta FootballFanatics.com-sivustolla, 24,95 dollaria.

3. Apple 15 ″ MacBook Pro: Istun sohvallani ja kirjoitan kahden vuoden ikäisen MacBook Pron 40 tuntia viikossa, ja olen lyönyt sen ottomaanini paljon enemmän kuin haluan mainita. Se on naarmuuntunut, säröillä ja rehellisesti sellainen likainen, mutta toimii silti kuin mestari (no, optinen asema ei enää toimi. Kuten sanoin, olen lyönyt sen lattialle muutaman kerran). Ihanteellisessa maailmassa haluaisin kuitenkin kiiltävän uuden napsauttamaan. Osta Applen kautta 1699 dollarilla.

4. Ray-ban-propionaatin aviator-aurinkolasit: Olen yleisesti jotain sädeban-addikti, ja viime viikkojen aikana tämä erityinen malli on kiinnitetty huomioni seurauksena Elin Nordegrenin ilmeisestä kiintymyksestä ja hänen valitettavaan uuteen. Tabloidinen läsnäolo. Minulla on langankehyksen ilmailijoita ja muovikehyksen reittiä, joten… miksi ei muovikehyksen aviator? Rekisteröidy minut, vaikka en voi päättää mustan ja kilpikonnan kuoren välillä. Osta Saksin kautta 130 dollarilla.

5. Kohdista seepra -koristetyynyt: En todellakaan voi keskustella tästä. Haluan vain seepratulostyynyjä sängylleni. Olen halunnut joitain kuin puolitoista vuotta, ja joku lopulta päätti tehdä joitain edullisia ja graafisia ja yksinkertaisia. Minulla on mustia lakanoita ja chartreuse ja valkoinen pussi ja mielestäni se näyttää viileältä. Anna. Osta kohteen kautta 19,99 dollaria.