Blogikeskustelu: Pitäisikö Team USA: n saada uusia univormut, jotka on tuottanut vuoden 2012 olympialaiset?

Olen merkittävä urheilufanaatikko, samoin kuin 27. heinäkuuta alkaen minua liimataan televisiooni nauttiakseni olympialaisista. Urheilullisen taustastani lähtien minulla on paljon hyviä ystäviä, jotka kilpailevat Team USA: sta ja muiden joukkueiden kanssa ympäri maailmaa. Joka neljäs vuosi katson eteenpäin maailmalle, joka kokoontuuurheilijoihimme kohti yhtä tyypillistä tavoitetta: suorittaen parhaan kykynsä ja kunnioittaen maataan.

Joten kun näin, että Ralph Lauren oli USA: n Team USA: n virallinen asuminen, uskoin, että se oli erinomainen istuvuus. Nyt kun olemme nähneet univormut, olkaamme vain rehellisiä: RL hajotti erinomaisen mahdollisuuden Yhdysvaltojen vuoden 2012 olympialaisille Amerikan hienoimpiin vaatteisiin. Viralliset ryhmän virkapuvut eivät ole väsyttävää ja melkein militanttia (etenkin naisten univormu). Lame -beretti on olla jokaisen urheilijan pään huipulla, samoin kuin asiat eivät parane paljon parempia astuessasi. Pitkä hame, joka on levittämätön monien naisten hahmojen parissa, yhdistetään boxy -takin kanssa. Ainakin miesten univormut toimivat hiukan paremmin, koska pari housuja ja takki on parin kurssille.

Mitä tahansa Ralphilla on hihassaan ja hänen vyönsä alla olevien vuosien tyylinsä, lopputuote on paljon enemmän kuin pettymys. Voi samoin kuin pahinta, virkapukuja ei edes valmisteta Yhdysvalloissa, niitä tehdään Kiinassa. Tämä on merkittävä travesty, samoin kuin todellakin käyttämänä sanaa travesty. Hieman törkeää on panimo univormujen alkuperästä, samoin kuin olen tuskin yllättynyt. Team USA: n univormut on ehdottomasti tehtävä Yhdysvalloissa, eikö niin? Rage on mennyt niin pitkälle, että jotkut väittävät, että univormut on poltettava ja uudet on tehtävä Yhdysvalloissa. Joten luotan sinuun, mitä uskot koko tästä häiriöstä?