Nancy Gonzalez Navy Croc Carry

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun minulla on ollut nautinto säveltää Nancy Gonzalezin käsilaukkua, samoin kuin uskon, että olen tajunnut miksi: En voi koskaan kertoa, milloin he ovat uusia . En tarkoita todeta, että ne kaikki näyttävät samanlaisilta, mutta… suuri osa heistä näyttää samanlaisilta. Vaikka oletan, että tyyli ei ole rikki, et korjaa sitä.

Nancy Gonzalezin laivaston Croc -kanto ei varmasti ole rikki. Itse asiassa se näyttää olevan täysin käytännöllinen, mutta täysin tyylikäs vastaus useimpien naisten vaatimuksiin päivittäiselle laukkulle. Lisäksi, koska se on Nancy Gonzalez, se on samoin kuin eksoottinen melko kohtuulliseen hintaan.

Nancy Gonzalezin Croc -pusseista, joita en ole aiemmin sanonut, ei ole kauheaa, joten yritän olla toistamatta itseäni. Se on kuitenkin aina lyönyt minua heistä eniten, on se, että ne vaikuttavat hyvältä tarjoukselta vähemmän haurasta kuin tyypillinen ultra -eksoottinen kroc -laukku. Itse asiassa ne vaikuttavat toisinaan kovilta, mikä todennäköisesti antaa Gonzalezille mahdollisuuden hyödyntää halvempia krokotiililähteitä kuin Hermesin kaltaisia ​​tuotemerkkejä, joissa käytetään vain hauraimpia, tahrattomia nahoja. Hän välittää ainakin muutaman kustannussäästöä asiakkailleen – Gonzalez tekee muutamia markkinoiden melko hinnoiteltuja krokopusseja. Osta Saksin kanssa 3300 dollarilla.