Julkkikset ja matkustavat Diorin, Valentino & Givenchyn

laukkujen kanssa. Lomat ovat täällä, ja julkkikset ovat kiireisesti ylittämässä nimiä lahjaluetteloitaan Rodeo Drivessa ja muissa suosituissa LA -ostoskohteissa. (Ainakin oletetaan, että he ostavat muita tällä vuodenaikana. Jos ei, ei tuomiota täällä, naiset!) Ja kuten aina, jotkut parhaista laukkulokuistamme tulee väsymättömän paparazzi-pelaamisen kohteliaisuudesta saapumisilla ja lähtöportit LAX. Arvostamme ponnistelujasi, lehdistön naiset ja herrat, vaikka kuuluisuudet epäilemättä eivät.

Diane Kruger
Chanel Quilted Satchel
Tässä on Diane Kruger, joka ottaa erittäin tärkeän puhelun tekemällä vähän ostoksia Rodeo Drivessa Beverly Hillsissa. Hänellä on viehättävä musta nahkainen Chanel -tikattu satula. Hänen koko ilme täällä tekee hienoa työtä sanomalla “Olen eurooppalainen ja kaikkea mitä minulla on, ei ole saavuttamaton.”

Kelly Bensimon
Hermès struch birkin
Art Basel Shenanigans -tapahtumat tapahtuvat ihanteellisina nyt Miami Beachillä, ja jos olet unohtanut, mikä Art Basel on (minä teen, joka vuosi), se on uskomattoman rikkaiden jättimäinen vuosittainen taidemessu. Jos et osta kalliita asennuskappaleita kuljettaessasi strutsi Birkiniä Baselissa, et voi yhtä hyvin olla kukaan. Oikea kotiäiti Kelly Bensimon sai selvästi muistion.

Kourtney Kardashian
Givenchy Pandora Box Bag
1 790 dollaria Barneysin avulla
Tässä on Kourtney Kardashian, joka poistuu Saint Laurentista Beverly Hillsissä viehättävällä mustalla nahkalla Givenchy Pandora Box -pussilla. Hän on ehkä valinnut housut kokonaan tätä asua varten, mutta tiedätkö mitä? Housut ovat kauheita, ja olen vain kateellinen, että hän on riittävän lyhyt vetääkseen tämän pois.

Kris Jenner
Chanel Kid -laukku
Kris Jenner tunnistettiin äskettäin jättäen Craigin upouuden fave: a iRidescent Green Chanel Kid Bagin yhdessä kumppanin Corey Gamblen kanssa. Olen tosiasiallisesti tehnyt huomautuksen yhden viime viikon artikkeleista siitä, kuinka outoa oli, että he olivat päättäneet ruokailla muualla Craigin lisäksi, ja täällä ne ovat ihanteellisia takaisin Craigin kanssa viikkoa myöhemmin.

Liv Tyler
Valentino Rockstud -nokkapussi
1 395 dollaria Saksin avulla
Tässä on Liv Tyler, joka näyttää rento ja upea, kun hän suuntautuu Jimmy Kimmelissä elävänä herkullisen mustan nahkaisen Valentino Rockstud -nokkapussin kanssa. Hän on lehdistöpolkulla, joka mainostaa uuden kauden The Jäännöksiä HBO: lla.

Lupita nyong’o
Jimmy Choo Rebel Crossbody Bag
975 dollaria Nordstromin avulla
Jos tarvitset hyvän kärjen, jonka Jimmy Choo tekee jotain muuta kenkien lisäksi (ja tekee sen aplombilla), tässä se on: Lupita Nyong’on siro harmaa Jimmy Choo Rebel Crossbody -laukku. Lupita on menossa hyvää huomenta Amerikkaan mainostaakseen yhtä paljon hänen projekteistaan, kuten hänen Broadway -näytelmänsä, tai sen pienen indie -välkkymisen, jonka hän äskettäin kutsui Star Wars: The Force Awakens.

Marion Cotillard
Christian Diorin avoin baarin laukku
Marion Cotillard sai äskettäin kiinni liukenevan laiskasta erinomaisella valkoisella kristillisellä Dior -baarikielellä. Hänen ilmeensä sanoo: “Olen eurooppalainen, ja kaikkea mitä minulla on, ei ole saavutettavissa sinulle … lukuun ottamatta tätä ylisuuria hupparia”.

Serena Williams
Louis Vuitton Monogram Vernis Alma Bag
Serena Williams pyrkii peittämään itsensä lentokentälle, mutta mikä tahansa taitava julkkis tarkkailija tietää, että floppy hattu plus jättimäiset sävyt sekä Louis Vuitton -laukku on todennäköinen kuuluisuus.