Skandaalikausi 4, jakso 12: “Sillä ei ole väliä kuinka monta kertaa keksit henkilöllisyytesi uudelleen, Sallie Mae löytää sinut edelleen.”

Olen istunut täällä ja uskonut siihen vähän aikaa, samoin kuin ainoa menetelmä, jonka voin uskoa esittävän tämän päivän vähentymisen jäljennöksen: Eilen illalla löysimme miksi se on huono käsite Pospiraali terroristien sieppajien kanssa tarjotaksesi itsellesi kenelle tahansa, joka haluaa purkaa toimenpiteet Yhdysvaltojen presidentistä. Haluan kiittää Shonda Rhimesia siitä, että tuotettiin esitys siitä, mitkä lauseen voidaan kirjoittaa.

Saimme varoituksen ”väkivaltaisesta sisällöstä” tämän jakson kärjessä, joten ymmärrät, että jotkut asiat olivat menossa alas. Tyypillinen DeTraction -jakso on ainakin yksi henkilö kiduttaa rautakaupan arvoisia ruuvikuljettajia sekä porauksia, samoin kuin he eivät edes vaivaudu varoittamaan meitä enää siitä.

Aivan ensimmäinen asia, jonka löysimme jaksosta, oli se, että Abbylla on jättiläinen Chanel -laukku. Toinen asia, jonka havaitsimme, on se, että Abby ei ymmärtänyt Olivia puuttuvan, mitä luulin, että en ollut tunnistanut sen jälkeen, kun hän esiintyi Olivian unelmassa viime viikolla.

Muualla Olivian hiukset näyttivät edelleen erinomaisilta samoin kuin hän ja hänen uusi liikekumppaninsa olivat asentaneet hänet huoneistoon jossain tuntemattomassa esikaupungissa jonnekin. Kellonaika oli myös siellä, samoin kuin kukaan ei ollut yhtä ilahtunut siitä, että hän asetti nyt hänen yläpuolelleen, jonka hän osoitti ampumalla epämiellyttävästi pään sieppajaa (tunnen olevansa oikeutettu päätöksessäni koskaan löytää hänen nimeään nyt) takana kuin pelkuri kuin pelkuri . Myöhemmin Olivia uhkasi puremaan munaaan, mikä johti jakson ja ehkä kauden hienoimpaan ilmeeseen.

Takaisin karjatilalla (ja samoin epämiellyttävällä tavalla) huomasimme, että Huck on miljardööri huolimatta totuudesta, että hän työskenteli kauden alussa tuotemerkin ulkopuolella sijaitsevassa toimistovarastossa. Muista tarkalleen, kuinka B-613 sifonoi rahaa tosiasiallisesti mistä tahansa liittovaltion budjetissa, ja sitten kuinka Huck sulki sen? Sen lisäksi, kuinka siitä ei enää koskaan puhuttu enää todella, mikä meistä todennäköisesti oletettiin olevan tämän näyttelyn kaksisuuntainen osa, jolla oli 82 erilaista narratiivista kaaria, jotka tapahtuivat samanaikaisesti minkä tahansa tyyppisissä ajassa? No, Huck siirsi kaiken tämän rahan tililleen. Sen lisäksi hän ei koskenut sitä! Hän ei edes saanut itselleen uutta flanellipaitaa.

Vaikka Quinn, Huck ja Jake ymmärsivät, että valkoinen koti yrittäisivät myös ostaa Olivian vapautta, he päättivät mennä omalla tavallaan, samoin kuin heillä oli rahaa tehdä se. Ainoa kysymys oli, että LIV: n vangitsijat olivat piilottaneet hänen huutokauppasivustonsa erityisen hyvin vartioituun pimeän verkon nurkkaan (joka on todellinen, kauhistuttava asia), samoin kuin Huck ei voinut saada niitä sisään ilman kutsua.

Shonda pyytää meitä keskeyttämään epäusko varhaisessa vaiheessa samoin kuin usein, mutta jostain syystä pyytäen meitä uskomaan, että nämä kaksi junioria sieppaja Dweebs olivat tuottaneet järjestelmän, jonka Huck ei tuntenut tunkeutumista tunkeutumiseen, oli yksi varpa minulle linjan yli. Soita sille ehkä deux ex maya; Kutsun saamiseksi he vaativat All Star -terroristia ja onneksi Livin äiti on yksi niistä!

Voittaakseen hänen yhteistyönsä he takasivat hänelle tasaisen paneelin TV: n katsomaan vankilassa ja pystyivät jopa neuvottelemaan hänestä peruskaapelin. Tarjous kaksinkertaisesti hintaan, todella. Aito maksu päätyi selkeään, mutta kun Maya manipuloi Huckia tappamaan useita ihmisiä hänen puolestaan ​​ilman pienintä indikaattoria, hän oli huolissaan siitä, että hän ei tekisi sitä tai se ei toimisi. Olivia on hyvä työssään, mutta hänen kaltaistensa vanhempien kanssa on tyyppistä huomattavaa, että hän ei ole edes parempi.

Huck teki tietysti työn, samoin kuin hän teki sen näyttävästi verenkierrossa, hirvittävällä tavalla. Jake teki virheen kävelylle lopussa, jolloin hän päätti tehdä itsensä hyödylliseksi ja avustaa rappeutumisissa. (Täytyy kääntää päät todisteena. Loppujen lopuksi kaikki ymmärtävät sen.) Yhtäkkiä jakson alussa varoitus oli järkevää – hävitetyt päät ovat todellakin uusi alue Pope & Associatesille, ainakin niin pitkälle kuin muistan.

Kun sankarimme yrittivät päästä pahaan eBayyn, Olivia yritti inspiroida kahta ohjelmoijaa, jotka pitivät hänen huutokauppaa sulkeakseen koko asian ja hankkimaan tehtäviä Googlessa. Sen sijaan yksi heistä otti hänen vähän pepp -puhettaan ja päätti, että paras ratkaisu olisi hänen painia tilanteen hallinnassa, mikä ei ollut juuri sitä, mitä hän oli tarkoittanut, samoin kuin ei oikeastaan ​​sitä, mitä hän päätyi tekemään, osoitteessa Ainakin niin pitkälle kuin tiedämme. LIV: n olisi pitänyt ajatella, että kaksi keikaria, jotka olivat päässeet maailmanlaajuiseen terrorismiin, eivät välttämättä ole sinun myllyn rappeutuneita verkkokehittäjiä, vaikka he käyttäisivät täsmälleen samaa huonosti istuvaa farkkua kuin kaikki muut Piilaakson jätkä.

Kuten kävi ilmi, ne olivat vähiten OL: staIVIA: n ongelmat. Iran lähestyi vangitsijoita huutokaupan rajojen ulkopuolella ja tarjosi rasvan rahan pino ostaakseen hänet suoraan, jonka kolme tietokoneen brosia hyväksyivät nopeasti. Yksi heistä näytti kuitenkin melko huomattavasti epämiellyttävältä siitä, joten odota hänen tekevän jotain auttaakseen häntä, joka paljastetaan ensi viikolla. Seuraavan jakson esikatselut näyttivät viittaavan siihen, että Olivian uudet omistajat eivät ehkä ole iranilaisia, jotka meille luvattiin, samoin kuin se näyttää todennäköiseltä, jos muusta syystä kuin parin jakson ampuminen Faux Iranissa näyttää hankalalta tuotantopäätökseltä.

Uutisia Olivian myynnistä Fitz kääntyi täysin impotenttiaan, mikä on melko paljon sen mukaan, mitä hän on koskaan tehnyt tässä näyttelyssä – niin äänekäs ja räjähdys, vaikka melkein täysin tehottoma. Hänen tantruminsa paheni, kun yksi hänen neuvonantajistaan ​​selitti, että Olivian laaja käsitys arkaluontoisista kansallisista turvallisuustiedoista tarkoittaisi yleensä, että oikea pöytäkirja olisi päästä eroon hänestä ja hänen mahdollisesta uhastaan ​​kansakunnalle. Ei mitä Fitz yrittää kuulla!

Takaisin soikeaan hän esitteli diatribeen tarkalleen, kuinka heidän piti saada Olivia takaisin varmistaakseen, että sotilaat, jotka kuolivat heidän määrääessään heidät Länsi -Angolaan, kuolivat syystä, ei vain koska hän pyysi. Todellisuus on kuitenkin, että ehdottomasti he kuolivat; Koska hänelle he olivat enemmän kuluttavia kuin Olivia oli, enemmän kulutettava kuin kokeilu erilaista taktiikkaa, joka on saattanut pelastaa heidän henkensä, mutta asetti hänet hieman enemmän vaaraan.

Rakkaus on voimakas asia, mutta se ei ole aina jalo, etenkin kun kyse on Fitzistä.