Louis Vuitton astuu kaukana brändin allekirjoituksista syksyn 2018 kiitotien laukkuihin

ymmärtämättä sitä, on todennäköisesti joitain esteettisiä vihjeitä ja yksityiskohtia, jotka lukevat sinulle erityisen Louis Vuitton. Näennäisten logojen ja tulosteiden lisäksi se on tietyntyyppinen sulkeminen tai ompeleminen tai erityinen tapa, jolla kiinnitys tai vetoketju on muotoiltu, tai ehkä kuinka nahka on valmis. Niitä on vaikea kuvata yksitellen, mutta yhdessä he saavat sinut katsomaan uutta laukkua ja epäilevät, että se on paikasta tai toisesta, puuttuen näennäistä logoa. Syksyksi 2018 Louis Vuittonin kiitotien laukut ovat luopuneet käytännössä kaikista näistä visuaalisista merkitsijistä, ja heidän paikastaan ​​löydät kekseliäitä nahkapinnoitteita ja mielenkiintoisia laitteita.

Kokoelman monet silmiinpistävät pussit ovat runko-top-vaihtoehtoja, jotka teollistuvat suuren osan muodon avoimuudesta. Ne ovat edelleen siistiä ja muodollisia, mutta viimeistelyt saavat heidät tuntemaan futuristisia retron sijasta, mikä on todellinen haaste kehyspussien kanssa. He eivät myöskään tunne kovin Louis Vuittonia, mutta se näyttää olevan asia. Ehkä Louis Vuitton voi olla paljon asioita.

Puristien kannalta kokoelma sisältää joitain Nicolas Ghesquieren toimikauden, kuten Twist- ja Petite Malle -laukkujen, suosikkeja sekä muutamia, jotka tuntevat paljon klassisemmin Vuittonia monogrammi -yksityiskohtiin asti. Ja kuten kaikki Vuittonin kiitotien kokoelmat, tämä edustaa vain pientä osaa kaudelle tuotettavista laukkuista, ja se on vain eniten eteenpäin suuntautuvaa; Siellä on varmasti paljon paljon tyypillisempiä Vuitton -laukkuja kiertää. Katso kaikki alla olevat kiitotiepussit.

[Valokuvat Vogue Runwayn kautta]