Sondra Roberts laskostettu laatikko ottoa

Viime aikoina minua on kiinnostunut vintageista (enimmäkseen koruja, riippumatta siitä, mitä kaikki muotiin liittyvät), samoin kuin jos Pariisin, Milanon ja New Yorkin näytökset olisivat juuri äskettäin Ilmoitustyyppi, en ole ainoa. Midcentury -muodot ja värit ovat kaikki raivoa, samoin kuin nyt aika päästä kuvioon ennen kuin se tippuu massoihin.

Varsinainen vintage -ostaminen voi olla haastavaa – se vie huomattavasti rikkakasvien telineiden ja paska -laatikoiden löytämiseen, samoin kuin silloin, kun omistat pitkän ajan ja uskot sille, ei ole varmuutta siitä, että sinä ei ole varmuutta siitä, että olet “Löydä todella mitä haluat käyttää tai käyttää. Siellä vintage -herätyskappaleet tulevat, samoin kuin nykyinen mieluummin Sondra Roberts -laskostettu laatikkokytkin. Väri, muoto ja materiaalit ovat ihanteellisia räätälöityyn ulkoasuun, joka tulee menetelmään noin kuuden kuukauden kuluessa.

Keltaiset ruskeat ja ruskeat sävyt ovat välttämättömiä 50-luvun ja 60-luvun reminisoivan ilmeen tuottamiseksi, samoin kuin tämä käsitys kattaa laskostettu asetaatti on ihanteellinen väri, jotta se saa takaisin erittäin erityiseen aikakauteen. Tyypillisesti rypistän nenäni synteettisen kankaan hyödyntämisessä, mutta asetaatti on niin sopiva ikään, että on todennäköistä, että löydät sen vintage -otteella täsmälleen samasta aikakaudesta. Vain, tiedät, varmista, että et saa sitä lähellä avointa liekkiä.

Tämän otteen päällä oleva kirsikka on varmasti suuri pyramidin sulkeminen, joka näyttää olevan valmistettu akryylistä. Useat sävyt ja sulkemisen käsittävät opasiteetit lisäävät fantastisen tarjouksen visuaalisesta kiinnostavasta suhteesta, samalla kun se on edelleen sen vuosikerta-ilme, samoin kuin sinun on vaikea löytää samanlaista laatua, melko hinnoiteltu vuosikerta Tartu moniin lähetyskaupoihin. Osta Nordstromilla 88 dollarilla.