Purseblog kysyy: Kuinka tuodat laukut?

Jos noudatat yhdessä syksyn 2011 kiitotien käsilaukkujen suojaamisen kanssa, olet ehkä huomannut täsmälleen saman asian, jonka tein – jopa enemmän kuin useimpien vuosien ajan, suunnittelijoilla oli malleja, jotka tarttuivat käsilaukkuihinsa minkä tahansa tyyppisissä kartanoissa ei-intuitiiviset tapoja. Myös vertaansa vailla oleva Lynn Yaeger otti huomioon muotoilutrendin, mutta hän kuitenkin otti uteliaisuutensa askeleen pidemmälle-Yaeger puhui kehon kielen ammattilaiselle Dr. Lillian Glass -sovelluksen ja sävelsi muodissa olevan sarakkeen siitä, mikä on suosittu käsilaukkujen kantovaltioiden tekniikka. meille.

Tämän tyyppisten teorioiden soveltaminen kiitotien muotoiluun on todennäköisesti erityinen käytäntö; Muotinäytöksillä on usein vähän, jos jotain tekemistä sen kanssa, kuinka muoti todella on tarkoitus käyttää tai tarkalleen kuinka asiakkaat käyttävät sitä, kun se on kaapissa. Yaegerin tarkoitus on kuitenkin mielenkiintoinen, kun otetaan huomioon tarkalleen, kuinka omaperäinen ja vaativa muutama meistä voi olla, kun on aika ostaa käsilaukku. Oletko olkapäällinen? Haluatko mieluummin käsivarteen? Vai tuotko laukut käsin? Sen lisäksi, miten se vaikuttaa vaihtoehtoosi, mihin laukkuihin ostaa?

Olen jotain kukkaron lutkaa; Jos pidän tarkalleen siitä, miltä laukku näyttää, olen yleensä valmis tuomaan sen kuitenkin suunnittelijalle tarkoitettua, vaikka siitä tulee pieni haitta päivittäisessä toiminnassani. Täydellisessä maailmassa haluan pystyä lentämään pussin tuulisesti olkapäälleni ja menemään. Maailma on kuitenkin harvoin täydellinen, joten jos rakenne vaatii käsivarren kantaa, juuri niin teen sen, ylimääräiset olkahihnat on kirottu. Koska minulla ei ole minkään tyyppisiä lapsia, jotka ovat mukana tai instituutiokirjoja, jotka yleensä toimivat minulle kunnossa, vaikka Marc Jacobs Stam on antanut minulle kipeän olkapään tai kaksi aiemmin. Minusta tuntuu, että tohtori Glass kertoi minulle, että olen muotiuhri; Mieluummin uskoa kärsimykseni holtitonta kiinnostuksena suunnittelusta.

Minusta tuntuu, että useimmilla vierailijoissamme on vaatimuksia heidän laukkujensa valitsemiseksi, joka menee hiukan pidemmälle kuin “OMG Wance”, joten kerro meille kommentteissa tarkalleen, kuinka valitset laukkusi ja kuinka haluat tuoda ne. Onko tärkeää, että pystyt laittamaan laukkusi olkapäällesi? Onko sinulla kokovaatimus?

[Vogue.com -sivuston kautta]