Chanel, Louis Vuitton & Hermes ovat julkkiksen ensisijaisia ​​tuotemerkkejä tällä viikolla, kuten koskaan

eivät pelkää, Celeb Bag -sovellukset tällä viikolla ovat hiukan vähemmän ennustettavissa kuin luuletkaan. Louis Vuittonilta ja valmentajalta on upeita uusia tarjouksia, ja muutama pakollinen Chanel-kytkimet punaisesta matosta British Fashion Awards -palkinnoissa. (Ja joo, sekoituksessa on muutama upea Hermès Birkins, kuten saatat odottaa. Mitä voit tehdä?) Plus, ei ole joka päivä kirjoittaa UFC -mestarista tai julkkisista sinisillä hiuksilla, joten se on jännittävää. On myös mahdollista, että sinun on aloitettava eläintulosteiden varastointi talvella 2016. Selitämme pian.

Alicia Vikander
Louis Vuitton City -höyrypussi
4 250 dollaria Louis Vuittonin kautta
Tässä on näyttelijä Alicia Vikander, joka kyntää laiskassa upealla uudella Louis Vuitton City -höyrylaukulla, jonka tuotemerkki on pankkien seuraavan IT -laukku. (Olen myynyt, mutta rakastan todella suurinta osaa LV: n logotonta tyylejä.) Alicia tuo paljon Louis Vuittonia, ja hyvästä syystä: hänet valittiin yhdeksi Louis Vuittonin uusista Celeb-kasvoista viime kesänä.

Emma Roberts
Kate Spade Princedale Road Small Hatbox -käsilaukku
Osta Kate Spaden kautta
Emma Roberts huomasi äskettäin jättäen NYC-hotellinsa makealla vaaleanpunaisella Kate Spade Hatbox -tyylisellä käsilaukulla. Kate Spade on tehnyt loistavan työn saadakseen söpöimmät pussit oikeaan kuuluisuuteen viime viikkoina. Joku heidän PR -osastossaan ansaitsee todennäköisesti patin takana. Tai parempia etuja.

Holly Holm
Louis Vuitton Damier Neverfull Tote
1 340 dollaria Louis Vuittonin kautta
UFC -hävittäjä ja bantamweight -mestari Holly Holm sekoittuivat hetkeksi Paparazzi -kameroille NYC: n Sports Illustrated -toimistojen ulkopuolella. Hänellä on klassinen Louis Vuitton Damier Neverfull Tote.

Irina Shayk
Hermès krokotiili birkin
Katso: Harvinainen valokuva Irina Shaykista hymyillen hampailla. Irina havaittiin äskettäin Gal -kavereidensa kanssa Sohossa, kantaen Croc Birkiniä, kuten hän ei tapa tehdä.

Jena Malone
Valmentaja Mount Plaid Turnlock Rucksack
Osta valmentajan kautta
Jena Malone tekee lehdistökierroksia muistuttamaan sinua siitä, että nälkäpelit: Mockingjay Part 2 on edelleen teattereissa, joten kuka jopa välittää Tähtien sodasta? Täällä hän lähtee live-tilasta Kellyn ja Michael Studiosin kanssa erittäin houkuttelevalla ruudullinen painettuna valmentajalta. Onko laukku koskaan ollut niin 90 -luvun grunge ja silti niin lomalla sopiva loma? luultavasti ei.

Kesäkuu Ambrose
Hermès Birkin
Tässä on Celeb -stylisti ja muotisuunnittelija June Ambrose, jättäen GMA -studiot oman Steely Grey Birkinin kanssa. Puhutaan hetkeksi tästä julkkiseläinten tulostussuuntauksesta. Leopardi on selvästi huomattava tällä viikolla; Kesäkuu ja Emma ovat molemmat pukeutuneet leopardipainatuskerroksiin, Holly Holm on pukeutunut hienovaraisempaan leopardipainatusosaan ja Lucy Hale kantoi viime viikolla gepardin painettuaan Loeffler Randall -laukkua.

Karlie Kloss
Chanel Minaudiere
Nyt olemme saavuttaneet vuoden 2015 brittiläisen muotipalkinto -segmentin tämän viikon Roundupista, jossa rakastamme julkkiksia kulumme ja kantavat Chanelia (ja vain Chanel) ja näyttävät huomattavilta tekemällä niin. Tässä on Karlie Kloss, jolla on pelkkä metallinumero Chanelin Pre-Fall 2012 -kokoelmasta. Hänellä on upea väri-sovittava Chanel Minaudiere.

Lily Allen
Chanel Compact Minaudiere
Laulaja/lauluntekijä/Karl Lagerfeld Poppet Lily Allen käytti myös metallista Chanel -numeroa (joka yhdisti hienosti hänen äskettäin sinisten hiuksensa kanssa) ja kantoi ketjun kirkkaan, valkoisen Chanel -kytkimen.