Savvy: Rebecca Minkoff Midnighter Top Manage Bag

Kun aloitin Purseblog, erittäin ensimmäinen suunnittelija, jonka olen koskaan tyytyväinen, oli Rebecca Minkoff. Pidän edelleen mielessä tarkalleen kuinka innokas olin tyydyttämään häntä, mutta päädyimme lyömään sitä ihanteellisena. Vuosien ajan hänen tuotemerkkistään on kasvanut maailmanlaajuinen kodinimi, samoin kuin meillä on edelleen omistautuneita minkettejä TPF: ssä sekä lukemalla Purseblogia päivittäin.

Olen aina perinteinen RM -tyttö, joka on osittain mAb: lle, Macille ja matineelle (kukaan pitää mielessä kyseinen laukku? Vielä yksi suosikeistani). Siellä on myös runsaasti uusia tyylejä, mukaan lukien tämä Rebecca Minkoff Midnighter Top -pussi. Rebecca lähetti minulle tämän laukun niin kuin halusin jakaa sen kanssasi.

Muutamia asioita, jotka on huomattava lepakkolta: sinun on oltava fani nastalle, kuten tämä laukku. Jokainen nahkapaneeli on yksityiskohtaisesti allekirjoitusntumeissa, samoin kuin en löydä nastat olevan yhtä suuria, koska ne ovat todennäköisesti jonkin verran pienempiä kuin pyyhekumin ja tasaisen yläosa. Laukku on kevyt! En ole koskaan halunnut kevyttä laukkua paljon enemmän kuin harkitsen, että minulla oli Millie. Tänään toi hänet hänen Babybjörnin ja laukkuni ostoskeskuksen ympärille, vaikka muokkasin sitä alas, oli silti raskas, jotta minusta tuntuu epämukavalta. Tämä laukku ei ole raskas. Nahka on edelleen todella voinen. Mitat ovat yhtä vähän muodoltaan normaalin mantereen vetoketjun lompakoni, riippumatta siitä, että ne ovat riittäviä muotoilemaan välttämättömyyttäsi. (Ei kuitenkaan riittävä tuomaan minkäänlaista ylimääräistä vastasyntyneitä välttämättömyyttä.)

Muutoin todennäköisesti hihnaa – kietoutunut hihna on minulle vähän paljon. Ymmärrän Rebecca Minkoffin, samoin kuin suurin osa muista tuotemerkeistä, tarjoavat nyt vaihdettavia hihnoja, joten on olemassa valintoja, jos pidät siitä myös (itse asiassa minä todella sellainen kuin tämä kukkainen RM tarjoaa). Vaikka ei ole tyypillinen, menossa tyyliini, pidän todella tästä pussista yksinkertaisesta heitto-se-over-olka-olka-ja-laukusta. Hihna on pitkä riittävä tuomalla ristikehys ja siellä on olemassa huippuluokan tilanne, jonka haluat tuoda sille myös kyseisen menetelmän.

295 dollaria Rebecca Minkoffin avulla.