Julkkikset suosittelevat Diorin, Gucci- ja Medea Prime

kahden laukun trendien kompakteja crossbodyja ja tontteja ovat melko ilmeisiä tällä viikolla: teini -ikäisiä, pieniä pieniä laukkuja ja valkoisia laukkuja. Luulen, että on aika vetää kaikki valkoiset kaapin takaosasta ja juoksua niissä työpäivään saakka. Mutta tänään meillä on eniten miniatyyrisiä Dior -satulapusseja, Gucci Marmontsia ja paljon muuta näytöllä tarkistamaan nautintoa. Nuorempien, muukalaisten asioiden ja miehien näyttelijät Black Internationalissa olivat kaikki erittäin kiireisiä NYC: ssä viime viikolla, mutta nautimme suuresti heidän alennusretkilaukkuvalinnoistaan. Näemme, mitä tuleva viikko on meille varastossa.

Jamie Foxx
Tässä on animoitu Jamie Foxx, joka on matkalla Jimmy Kimmel Live Studioon. Hänellä on yllään hopea MCM X Wizpak Visetos -reppu. Huomaat, että tämä laukku on varustettu omalla äänijärjestelmällään juhliin lennossa.

saada nyt

Lucy Hale
Tässä on Lucy Hale, joka tekee kahvimatkan Los Angelesissa tyylikkäästi mustavalkoisella Ferragamo -studiolaukulla.

saada nyt

Sadie -pesuallas
Tässä on jälleen Sadie Sink, vielä New Yorkissa, joka mainostaa vieraiden asioiden uutta kausia. Hänellä on herkullinen pieni Dior -satulapussi.

Osta Dior -satulapusseja täältä

Sutton Foster
Sutton Foster toimii samassa NY -lehdistöpiirissä mainostaakseen nuoremman uusinta kausia. Täällä hän on Build -sarjan ulkopuolella, jossa on viehättävä, vaaleanpunainen Loeffler Randall -sulapussi.

saada nyt

Leigh Lezark
DJ Leigh Lezark osallistui Marc Jacobs -pop-up-myymälään Sohossa pukeutuneena Chanel Tiny -laukkuun… vai kaksi? Hän voi olla kaksinkertainen Chanel pussittaa sitä ympäri kaupunkia.

Osta Chanel -laukkuja täältä

Chantel Jeffries
Chantel Jeffries (ilmeisesti myös DJ?) Tunnistettiin illalla Los Angelesissa, joka kantoi pienen valkoisen Gucci Marmont Tiny -laukun.

saada nyt

Rachel Zoe
Tässä on Rachel Zoe, LA: ssa denim -Chanelin kanssa, jota on epäilemättä ollut rakastettu. Voitaisiin epäillä, että tämä on sellainen pukeutuminen, jonka farkkusuunnittelijapussi säilyy vuosien varrella, mutta tästä on hyvin vähän valokuvia (ainakin julkkiksista).

Tessa Thompson
Lopuksi, tässä on Tessa Thompson, joka on menossa Mark -hotelliin pitkän PR -päivän jälkeen NYC: ssä kompaktilla mustalla Medea Prima -laukulla.

Osta Medea -laukkuja täältä