Prada Crossbody, joka on tänä päivänä toivelistani

, näyttää siltä, ​​että jokainen suunnittelija tarjoaa jonkin verran videon kameralaukusta kokoonpanossaan, mutta mikä erottaa jotkut muista? Ensinnäkin pidän videokameralaukusta, joka pitää sen muodon, kun se ei ole täysin täynnä, mutta myös kun se on pakattu. Inhoan sitä, että ylenmääräinen näyttää siltä, ​​että joissakin tapauksissa saa, kun hiero kaikki asiat pieneen laukkuun. Rakastan myös, kun videokameralaukku on tarpeeksi rento, jotta sitä voidaan käyttää päivän aikana, mutta se ei ole liian rento, että se näyttää typerältä, kun olet menossa yöksi. Löysin ihanteellisen Pradan kaavion nahka -ristipussista. Tämä pieni nainen on toivelistani huipulla tänä lomakaudella. Joulupukki, kulta, eikö sinä kiitos?

Rakastan sitä, että tämä laukku pitää muodonsa riippumatta siitä, kuinka paljon tai kuinka vähän se piiloutuu sisälle, ja kun se tulee täyteen, se ei putoa tai näytä siltä, ​​että se räjähtää. Tiutettu nahka on kauniisti muotoiltu, kun taas hopealaitteisto ja ketjuhihna pukeutuvat siihen hiukan, mikä tekee tästä ihanteellisen päivän toiseen päiväristipussiin. Pystyin sovittamaan kaikki yllä kuvitetut esineet, kun otin tämän pussin pyöriä varten, ja olen todella pakkomielle! Kaikki, mitä tarvitsin päivälle, sopii täydellisesti: aurinkolasit paksussa puskissa, pienessä kannettavassa + kynässä, iPhone 6S, pieni vetoketjullinen lompakko, pieni käsivoide ja huulipuna. Jos suoritin tämän yöllä, voisin heittää aurinkolasit ja tehdä helposti tilaa lisää!

Tässä laukussa on säädettävä/irrotettava ketjuhihna, jossa on nahkainen lisäys mukavuuteen olkapäätä. Sisällä laukku on vuorattu Pradan allekirjoituskangasvuoriin ja takaosassa on kaksi suurta rakotaskua korttipaikkojen kanssa. Rakastan sitä, että laitteisto ei ole liian suuri tai erittäin kiiltävä. Katsoin äskettäin erilaista videokameralaukkua ja olin hämmästynyt siitä, kuinka Gaudy laitteisto näytti henkilökohtaisesti. Se sammutti minut laukusta, jonka luulin rakastavani, joten olin innoissani nähdessäni tämän pienen naisen henkilökohtaisesti, ja minä todella putoin hänen puolestaan! Prada-kaavion kokonaismitat ovat 4,5 h x 7,0 W x 2,2 D. Voit laulaa tämän viehätysvoiman kauniissa sinisissä 990 dollarilla Pradan kautta tai ennakkotilausta muita värivaihtoehtoja SAKS: n kautta 1 050 dollarilla.