Metallipussit ovat minut ristiriidassa…

Aivan ensimmäinen metallipussi, jota pidän mielessäni, on Fendi Spy -pussi holografisessa fortuny pronssahassa. Löysin ensimmäisen kerran tunnetun laukun Emilyn hahmosta, kun häntä iski paholaisessa taksissa Pradassa vuonna 2006. Jos et ole jo havainnut, että elokuva todella oli olennainen osa elämääni muodostumisvuosina, Kuitenkin poistun. Siitä hetkestä lähtien minua lyötiin Fortuny Spy kanssa. Minulla on elinvoimaisia ​​muistoja laukun tarkkailusta Mary Kate Olsenin käsivarteen, joka sulki Fortuny Spy: lle tarjouksen vain kiintymykseni esineenä, mutta pakollinen laukku minulle. Fortuny Spy on ollut jatkuva alue Pyhän Graalin luettelossa siitä lähtien, mutta ei kuitenkaan vielä ole vielä tehnyt menetelmää vaatekaappini. Miksi et kysy? No, minun pitäisi tunnustaa jotain, että pussi -harrastajana olen hieman häpeä … näet, olen täysin aidalla metallipussilla. Yli 15 vuoden laukun keräämisessä en ole koskaan ostanut yhtä metallista käsilaukkua.

[SC_IC_AD1]
Kun kokoelma on yhtä vankka kuin minun, on melko järkyttävää, että minulla ei ole koskaan ollut metallista kukkaroa sekoituksessa. Älä ymmärrä minua väärin, ei ole niin, että minulla on äärimmäinen vastenmielisyys metallilaukkuihin, itse asiassa huomaan yleensä itseni ihailevan niitä (hei, fortuny vakooja!). Metalliset pussit ovat vahvoja ja silmiinpistäviä, kaksi ominaisuutta, jotka olen pidän laukkuissani. En ole täysin muukalainen laukkuni, joka toimii asun tähtiä, en ole naimisissa neutraalien tyylien kanssa, samoin kuin suosion rohkeita laukkuja. Pidän metallien sekoittamisesta koruihini. Omistan erilaisia ​​metallisia sandaaleja, jotka vedin iloisesti heidän viime viikolla talvikauden säilytysastiasta, valmistautuneena ja odotan sitä, että minua käytetään koko kesän ajan. Ihailen jatkuvasti metallipussien ulkoasua muille, arvostaen korotettua lausuntoa, jonka he osallistuvat jonkun ilmeeseen. Olen seurannut #metollicbagia Instagramissa. Joten miksi olen haluton lisäämään metallisen laukun omaan kokoelmaani? On vaikea määritellä tarkkaa syytä, mutta uskon kuitenkin, että olen peloissani siltä, ​​että käytän alumiinifoliota, joka ymmärrän olevan niin typerä. Se on irrationaalinen huolenaihe siitä, että en ole päässyt yli, huolimatta siitä, että ihailevat metallisia laukkuja toisten kauden jälkeen.

Uskon, että on aika kohdata typerä huolenaiheeni ja harkitsen vakavasti metallisen laukun valitsemista kesäksi. Upeaa metallalaukkua ei todellakaan ole paljon parempaa kausi kuin upea kesä. Tunnetko pienemmän metallisen laukun tai jotain hieman suurempaa, olen valinnut suosikkini alla. Kuvittelen jo itseni aurinkoisella terassilla, juomalla Roséa käyttäessään kirkasta aurinkoa, litteää muotoa sekä metallista ristiä.

Mikä on kahvan metallipussit? kuten heillä tai jättää heidät?

Gucci Pieni tikattu metallinen ristin (1200 dollaria)

Eric Javits Aura kudottu kuluttaja (525 dollaria)

Salvatore Ferragamo Thalia Little ottaa laukun (1 250 dollaria)

Miu Miu Woman Matelassé Carry (2 350 dollaria)

Tory Burch Fleming Metallic Belt -pussi (278 dollaria)

Proenza Schouler PS1+ Metalli Metallic Paper Nahka -laukku (1 995 dollaria)

Chloé Faye Day Small Metallic Satchel -pussi (1 590 dollaria)

Valmentaja Rogue 25 (695 dollaria)