Jacquemus Pieni Chiquito -laukku on todiste Millennials saa kaiken mitä käsket saada

aito puhe, voimmeko lopettaa asioiden saamisen heti, koska verkko kertoo meidän pitäisi? En ole täällä kankaalla vuosituhansien aikana, olen vuosituhansi, mutta minulla on kuitenkin ollut riittävästi epäkäytännöllisiä, naurettavan ylimääräisiä insta-arvoisia suuntauksia. Tämä ei niin törkeä rantti tulee nykyisen Instagram -napsautuksen syöttiä kokeellisesta ranskalaisesta etiketistä Jacquemus.

Jacquemus ei ole arka tuottamaan uskottuja provosoivia ja törkeitä malleja. Itse asiassa viime vuoden lopulla etiketti kokoontui ympäri maailmaa kiinnostuksensa vapauttamalla Le Chiquito Tiny Bag. Tämä itty Bity -nahkapussi maksaa mahtavan 535 dollaria, samoin kuin ei ole mitään. Se on luonnollisesti nähty Dua Lipan, Kendall Jennerin, Selena Gomezin, Emily Ratajkowskin ja enemmän käsissä. Sen lisäksi, että juuri kun uskot nähneesi kaiken, Jacquemus on palannut siihen, että se esittelee vähän sisarusversion Le Chiquito -pussista. Tyydytä Jacquemus pieni chiquito -laukku, pieni laukku, jota emme koskaan tarvitsi elämässämme.

Aiemmin tällä viikolla Jacquemus paljasti sosiaalisissa verkostokanavissa, että laukku (voimmeko jopa todella soittaa sille laukkua?) Internetissä ja julkaisussa oli paljon yli 90 000 tykkäystä Instagramissa. Pian sen jälkeen, kun lausunto fanit alkoivat jättää turhautumisen kommentteja, koska laukku oli tarjottu viipymättä. Bummed ulos? Ei huolta, koska voit silti ennakkotilata yhden Moda Operandin avulla 275 dollarilla.