Missä et kantaa suunnittelijapussia?

Uskon vakaasti, että laukkujen on ilmoitettu olevan kuluneet. Kuitenkin, kun aloin saada suunnittelijapusseja, olin hermostunut kantamaan niitä. Ensimmäinen suunnittelijaosto, jonka olen koskaan tehnyt, Rebecca Minkoff -aamu merivoimien nahkapussiin jälkeen karkkiruo’on vuorauksella, se istui kaapissani käyttämättä kuukausia. Jätän aamun sen jälkeen, kun laukku istui sen pölysäkissä, kyydissä erittäin varovasti kaapin ylähyllyn sisällä. Olin tuolloin yliopistossa, ja joka päivä luokan jälkeen tulin kotiin ja otan laukkuni ulos ja laitan sen erittäin huolellisesti sängylleni, kun tein kotitehtäviä, laitoin sen takaisin ennen nukkumaanmenoa. Tämä rutiini kesti useita kuukausia, ennen kuin sain vihdoin rohkeuden kuljettaa laukkuni luokkaan tai asioihin.

Ajat ovat varmasti muuttuneet ottaen huomioon sen silloin, koska teen nyt pisteen käyttää suunnittelijapussejani heti ostettaessa. Usein kannan niitä jopa kaupasta, olen henkilö, joka on niin ekstaattinen käyttääksesi uutta laukkuani ihanteellista. En välitä ottamasta laukkujani mukanani melkein missä tahansa, koska minulle on ratkaisevan tärkeää saada käyttöä kalliista ostoksistani. Rakastan sitä, että suunnittelijapussin kantaminen voi tehdä jopa matkan, kun arkipäivää ruokakauppa on hauskaa, ja laukkuni antavat minulle sen tunteen riippumatta siitä, mihin olen poissa. Matkan laukkujeni kanssa, kannan niitä töihin ja käytän niitä säärystimillä.

Asetin kuitenkin joitain rajoituksia laukkujeni käytön ympärille. Itse asiassa minulla on kaksi paikkaa, joista teen politiikkana, joka ei koskaan tuota suunnittelijalaukkujani. Ensimmäinen? Kynsisalonki. Olen usein kynsien kauneushuoneen suojelija (olen viime aikoina riippuvainen upotuskynnistä!), Mutta en koskaan kuljeta mitään suunnittelijapusseistani kanssani saadakseni kynsini. Olin järkyttynyt muutama viikko sitten, kun näin naisen upeaa punastua vaaleanpunaista Gucci Marmont -kamerakäkkiä, joka istui muutama viikko sitten kauneussalon lattialla. Omistan saman laukun, ja ajatus laittaa kaivoksen kauneushuoneen lattialle, lähetti värisemään selkärankaani. Olen melko varma, että olin paljon enemmän huolissaan naisen laukusta kuin hän oli, mutta en voinut auttaa, mutta vilkaisemaan määräajoin koko manikyyriäni varmistaakseni, että laukku oli kunnossa. Kauhun laittamisen laittamisesta julkisen paikan lattialle on paljon ylimääräisiä onnettomuuksia, jotka odottavat tapahtuvan kynsisalongissa, en koskaan voisi potkaista takaisin kalliilla pussillani lattialla. Puolan, kynsiöljyjen ja asetonin asettaessa, se on käsilaukun katastrofi, joka odottaa tapahtuvan.

Toinen paikka, jota en kantaa suunnittelijapussia? Lääkärin toimisto. Kun niin paljon bakteereita lentävät ympäri, viimeinen paikka, jonka haluan kantaa kalliita laukkani, on flunssainkubaattori. Tiedän, että laukkuni koskettavat bakteerit ovat väistämättömiä, mutta näyttää siltä, ​​että vähiten voisin tehdä laukkuja kokoelmassani kotona lääkärikäyntien aikana. Lisäksi olen yleensä vähiten trendikäs koskaan lääkärin tarkistuksen aikana ja tyyli on vähiten huolenaiheeni, edes suunnittelijapussi ei voi pelastaa ulkonäköäni.

Onko sinulla paikkoja, joista et tuo suunnittelijapusseja? Jätä meille kommentti kertoa meille missä!