Olen vihdoin tullut ainakin yhteen Valentinon kevään laukkuihin

, kun Valentino esitteli meidät ensin keväällä 2011 pidetyillä nastapussien laukkuillaan syyskuussa. Olin… epäröivä, sanoen vähintäänkin. Väliaikaisten kuukausien aikana olen edelleen epäröivä, mutta Valentino Rock Stud Top -hallinta on tullut ensimmäinen Valentinon kevään 2011 laukkuista, jotka saavat hyväksyntini.

Suunnittelu kuuluu laukkujen alaryhmään, jota diplomaattisesti kutsutaan ”Kelly -vaihtoehdoiksi”, ja rajoitettua nastalla trimmillä kehottaa mieleen toista Hermes -klassikkoa – Collier de Chien Canset. Kaikista Punk-perinteisistä mashupista, jotka Valentino tuotti kaudelle, tämä on hienovaraisin ja menestynein.

Osa uutta arvostustani tästä suunnittelusta voidaan hyvittää näkemään sen toiminnassa Gossip Girl -tapahtumassa; Kannettavan pussin näky auttaa aina selventämään asioita, ja se näytti terävältä ja erittäin räätälöityltä kenen tahansa käsivarresta. (Lily? Blair? En muista.) Pidän tästä mallista muille kokoelmassa, koska nastat eivät ole vain hienovaraisia ​​ja hyvin rajallisia, vaan monet niistä ovat täysin irrotettavissa valinnaisen kantohihnan avulla. Nastat tuntuvat edelleen vanhoilta uutisilta, mutta tässä yhteydessä kantaisin niitä tänään. Mene Neiman Marcusin läpi 1995 dollarilla.