10 asiaa, joita et ehkä tiedä Hermès Birkinistä

[Toimittajan huomautus: Tämä viesti julkaistiin alun perin vuonna 2016]

Hermès Birkin on maailman tunnetuin ja halutuin käsilaukku (vaikka et pidä siitä, olisi vaikea väittää toisin), ja se tarkoittaa, Se oli suunniteltu, kuinka se tehdään ja kuinka vaikeaa on saada yksi. Tarinassa on aina paljon enemmän, jopa niille meistä, jotka viettävät lukuisia heräämisaikoistamme ajattelemalla, puhumalla, lukemassa ja kirjoittamalla ylellisyyslaukkuista.

Seuraavaksi olemme löytäneet joitain hauskoja tosiasioita, jotka todennäköisesti tunnetaan vain Hermèsin ystävien innokkaimmille. Vaikka sovitkin tämän kuvauksen, tarkista se – et koskaan tiedä milloin saatat oppia jotain.

1. Kaikki tapahtui, koska Jane Birkinin aviomies juoksi tarkoituksella allekirjoituskorinsa yli.
Vuoden 1981 tarina Jane Birkinistä, joka istuu Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumasin vieressä lentokoneessa ja kaikki hänen laukkustaan ​​putoavat asiat ovat jo nyt tunnettujen muotilegendan tavaroita, mutta yksityiskohdat siitä, miksi hän kantoi kyseistä laukkua usein jätetään pois. Vuonna 2012 Birkin kertoi London Telegraphille, että se johtui siitä, että hänen aviomiehensä Jacques Doillon oli päässyt autoonsa ja tarkoituksella juoksivat kudotun korin yli, jota hän yleensä kantoi kaksi päivää aiemmin. Luulen, että ääliöiset aviomiehet ovat hyviä jotain.

Kuvia sähkön kautta

2. Alkuperäinen Birkin -malli luonnosteltiin barf -pussiin.
Luulen, että niin tapahtuu, kun idea syntyy lentokoneessa.

3. Jane Birkin käyttää vain yhtä pusseista kerrallaan; Hän on viidennellä.
Vaikka Birkinistä tuli vanhan koulun symboli, vanhaa rahavarausta naisille, jotka keräävät niitä kuten kolikoita tai postimerkkejä, sen nimetyllä naisella on täysin erilainen näkymä laukkuun. Jane käyttää yhtä birkiniä neutraalissa värissä, kunnes se on hylky; Vasta sitten hän saa uuden hyväntekeväisyyden käytetyn laukun. Hänen hallussaan ollessaan hän koristaa laukkuja laastarilla, hurravilla ja muilla räätälöinnillä, jotta laukku on vähemmän muodollista ja ”snobista” (hänen sanansa) ja paljon enemmän hänen erittäin rento ranskalaisen tyylinsä kanssa.

Kuva Vogue: n kautta

4. Hermès antaa Jane Birkinille nimellisen rojaltin nimensä käytöstä vuodessa, joka sitten menee hyväntekeväisyyteen.
Alun perin Birkin hyväksyi täysin ilmaisen pussin vastineeksi nimensä käytöstä. Vaikka hän ei vieläkään ole palkattu suurlähettiläs tai Hermèsin suurlähettiläs, brändi antaa hänelle nyt vuosittaisen maksun nimensä käytöstä, jonka hän lahjoittaa valitsemansa hyväntekeväisyysjärjestöille. Vuonna 2012 Telegraph ilmoitti tämän summan olevan 30 000 puntaa.

5. Birkins on valmistettu paljon enemmän kuin 20 sinisellä sävyllä.
Kun visualisoit Birkinin, mielesi saattaa mennä suoraan pussin suosittuihin neutraaleihin, mutta laukku on valmistettu todellisessa värien sateenkaaressa. BBC: n mukaan 31 vuoden aikana, koska sen debyytti on tuotettu ainakin 25 erillisessä bluesissa, mukaan lukien suositut klassikot, kuten Blue Jean, Mykonos ja Bleu ROI.

6. Birkin vie 48 työtuntia yhden käsityöläisen tekemiseen.
Kaikki Hermès -laukut, ei vain Birkins, rakentaa yksi käsityöläinen yhdessä Hermèsin ateliereissa; Se on paljon tavanomaisempi menetelmä valmistukseen kuin monien tuotemerkkien käyttämä, jolla on erilaiset ihmiset työskentelemään käsilaukun rakentamisen eri näkökohdissa. Ja vaikka ”48 tuntia” voi kuulostaa vain kahdelta päivältä, se on 48 työaikaa-yli viikko yhdelle laukkulle säännöllisellä kokopäiväisellä aikataululla.

7. Jokaisella Hermès -käsityöläisellä on henkilökohtainen työkalusarja.
Hermèsissä työskentelemiseen tarvittavan taitojen ja syvyyden syvyyden takia ja sen käsilaukkujen valmistuksen räätälöity luonne, brändin käsityöläiset eivät käytä vain mitään OL: n työkaluja, kun he saapuvat kauppaan aamulla. Telegraphin mukaan jokaisella brändin palveluksessa olevalla käsityöläisellä on omat työkalusarjansa, jonka henkilö ottaa mukanaan eläkkeelle jääessään. Hieman erilainen tilanne kuin sinä ja kynät toimistossasi, eikö?

8. Kallein Birkin, joka on koskaan huutokauppa, käytännössä neljäsosa miljoonaa dollaria.
Kyseinen laukku on valmistettu Fuksia Porosus-krokotiilista, jossa on timanttikorutettu, 18K valkokulta laitteisto. Se myytiin puhelimen tarjoajalle Christien huutokaupassa Hongkongissa 221 844 dollarilla kesäkuussa 2015 Wall Street Journal -lehden mukaan.

Kuva huoltajan kautta

9. Birkins on hiukan paljon enemmän kuin luulet.
Tarinoita on runsaasti loputtomia odotuslistoja ja asiakkaita, jotka ostavat muita Hermès -tuotteita toivoen rakentaa suhdetta myyntiharjoitteluun putiikissa ja tarjota laukku, mutta joissain tapauksissa voit kävellä parhaiten myymälään ensimmäistä kertaa, kysy hienosti Ja onnekas. (Megs teki!)

10. Vaikeuden ”Himalajan” Birkinin nimi viittaa väriin, ei alkuperään.
Olisit todennäköisesti voinut taistella tämän, jos ajattelet sen läpi, mutta odottamaton määrä ihmisiä ajattelee super-harvinaisen, uskomattoman himoittavaa Hermès Himalajan krokotiilin Birkinin nimeä, jotenkin sidottu krokotiilien alkuperään, josta se on hullue. Krokotiilit pitävät kuitenkin lämpimästä säästä, ja Himalajan jäsenet ovat melko kylmiä. Sen sijaan nimi viittaa pussin erilliseen väritietään; Sen sanotaan näyttävän jotain lumen päällä olevalta vuorelta. Arvioi yksi alla itse.