Julkkikset tuovat viime viikolla Ralph Laurenin ja Loewen näkyviin esiintymisiin

Celeb News -sivustolle epätavallinen syistä, joihin pääsemme välittömästi. Pussin uutisosastolla näemme kuitenkin epätavallisen määrän Black Louis Vuitton -laukkuja sekä metsästyskauden pussin aaltoa. Näiden talvikauden kuukausien aikana ei tyypillisesti ole paljon suuria, elinvoimaisia ​​laukkuja, samoin kuin riittävän varmasti, julkkikset oleskelevat mustan kanssa. Sen lisäksi, ettei tällä kertaa ole miesten muotiviikon ohjeita, olen kuitenkin varma, että he ovat tulossa. Ymmärrän, että kaikki odotat heitä pahoinpideltyllä hengityksellä.

Sienna Miller
Sienna Miller astui kävelylle hyvän ystävän kanssa NYC: ssä juuri äskettäin tyypillisellä kehyksellään toisella lavalla. Et ehkä tunnista mitään väärin täällä, mutta kuvapalvelumme ilmoittaa olevansa kovin näyttämään äänisormeaan viimeaikaisten vuorovaikutushuhujen jälkeen.

Osta nyt Nordstromin kautta

Dua Lipa
Dua Lipa nähtiin matkalla tyydyttäväksi Condé Nastissa New Yorkissa Prada Sidonie -laukun kanssa, joka on kiinnitetty kätensä alle.

Osta nyt Nordstromin kautta

Halston Sage
Näyttelijä Halston Sage löydettiin New Yorkin kehityssarjan ulkopuolelta vihreällä, lisko -ihon metsästyskauden pieni laukku.

Osta nyt Moda Operandin kautta

Garcelle Beauvais
Äskettäin nimitetty Beverly Hills Garcelle Beauvaisin aito kotiäiti löydettiin LA: sta Louis Vuitton Neverfullista.

Osta Louis Vuitton -laukut Fashionphile kautta

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo toi Loewe -palapelin Clippers -peliin Los Angelesin Staples -keskuksessa, johon hän meni aviomiehensä Chris Iveryn kanssa.

Osta nyt Net-a-Porterin kautta

Hilary duff
Hilary Duff napsautettiin käynnissä olevat tehtävät La tuo mitä olemme suhteellisen erityisiä, on Louis Vuitton Babylone PM -pussi. Mustat LV -pussit ovat olleet valtava pari viikkoa, samoin kuin kiinnostukseni on ehdottomasti piikkattu.

Osta Louis Vuitton -laukut Fashionphile kautta

Gigi Hadid
Lopuksi meillä on Gigi Hadid, joka on saavuttanut tuomioistuimen NYC: ssä erittäin asiantuntija Ralph Lauren 50 -laukun kanssa. Bizarre-O Celeb News: Gigi kutsuttiin tuomariston velvollisuuteen, samoin kuin viimeisimmässä Harvey Weinsteinin oikeudenkäynnissä. Hänet erotettiin myöntäessään tyytyväisyytensä sekä herra Weinsteiniin että muutamiin tuomioistuimeen kutsuttavista tunnetuista todistajista, kuten Salma Hayek. Mitkä ovat kertoimet?

Osta nyt Nordstromin kautta