Vaaleanpunainen nauhan kimaltelevat laukut

, kuten aiemmin huomautin, tämä kuukausi on rintasyöpätietoisuuskuukausi. Toivon, että te kaikki naiset olette tehneet itsekingosi! Joten monet yritykset ovat valmiita auttamaan taistelua parannuksen puolesta. Mielestäni monet meistä haluaisivat nähdä käsilaukkuja, joiden voitto menee rintasyöpätutkimussäätiöön – tässä tapauksessa 20% vähittäiskaupan tuloista hyödyttää säätiötä (jopa 15 000 dollaria). Sak on kokoontunut suunnittelemaan kolme eri tyylipussia, jotka ovat kaikki vaaleanpunaisessa nauhassa.

Ensin on vaaleanpunainen nauha Sparkle Hobo. Tämä söpö laukku on valmistettu kimaltelevista neuleista, strassista ja metallisista nahkaverhoilusta. Tässä pussissa on myös vetoketjullinen sulkeminen, säädettävät hihnat, ja se on vuorattu flirttailevassa hauskassa geparjassa. Laukussa on vetoketjullinen sulkeminen, jossa on säädettävät hihnat. Jotkut muut etuisuudet ovat matkapuhelimen tasku, monitoiminen tasku ja vetoketjullinen tasku 4 korttipaikoilla. Yay korttipaikoista! Laukkujen mitat ovat 10 ″ pitkät, 2 ″ leveät, 6 ″ korkeat ja 8 ″ hihnan pudotus. Tätä hoboa varten valitsen luonnollisen kimalluksen. Naiset, vain 59 dollarilla SAK: n avulla, tämä laukku voi lisätä hauskaa vaatekaappisi ja 20% sen tuotosta menee syy siihen, että tiedän, että tiedän, että paljon teistä on vaikuttanut!

Seuraavaksi on söpö pieni vaaleanpunainen nauha -kimaltele. Tämä laukku on suloinen, pieni ja voidaan viedä kaupunkiin! Valitsin tämän väriltään mustana- koska mikä tyttö ei tarvitse pientä mustaa laukkua?! Tämä laukku on valmistettu myös kimaltelevista neuleista, strassista ja metallisista nahkaverhoilusta. Tämä pieni vetoomus toteuttaa magneettisen napsautuksen sulkeutumisen ja lisää myös pauhan allekirjoitus geetah -tulostusvuorilla. Sisällä on myös matkapuhelin, monitoiminen ja vetoketjullinen tasku. Läpilapusterit 10 ″ pitkä, 2 ″ leveä ja 6 ″ korkea ja siinä on 8 ″ hihnan pudotus. Monet meistä etsivät jatkuvasti pientä laukkua, joka vie kaikkialle, ja tämä on riittävän kustannustehokas saadaksesi muutaman ylimääräisen lahjoihin tällä kaudella! Mitä naista ei kosketa söpö laukku ja oppi sitten, että se on kaikille muille rintasyöpään vaikuttaville naiselle. Olen vakavasti rakastunut näihin laukkuihin, ja hintaan ja aiheeseen eivät voineet olla parempia- saada se 54 dollarilla SAK: n avulla.

Viimeiseksi on vaaleanpunainen nauha, joka on pieni yläkahva. Tietenkin minun on valittava yksi näistä pusseista vaaleanpunaisessa värissä! Rakastan vain näitä laukkuja- halpoja ja ne saavat sydämesi tuntemaan olonsa onnelliseksi! Aivan kuten muutkin, tämä laukku on myös valmistettu kimaltelevista neuleista, strassista ja metallisista nahkaverhoilusta. Tässä laukussa on magneettinen napsautuslön sulkeminen, jossa on käsikuva ja bonustarjous irrotettava olkapää. Tällä tavoin voit valita, kuinka halutaan kantaa tätä laukkua kantokantaan tai kädessä. Kantohihnalla on 19 ″ pudotus. Aivan kuten hänen ystäviensä, ylhäällä hallintolaukku on allekirjoitus gepard -painettu vuoraus ja se koostuu matkapuhelimesta, monitoimista ja vetoketjullisista taskuista. The specs on this bag are 9″ long, 3″ wide, and 6″ high. This last bag made by The Sak can be yours for $54.