Giuseppe Zanottis ovat pohjimmiltaan maailman upeimpien naisten virallinen julkinen ulkonäkö kenkä

varo, Monsieur Louboutin. Giuseppe Zanottis olivat tähtijalkojen ympärillä Cannesissa tänä vuonna, samoin kuin tietyillä tyyleillä on hullu suosion nousu, jopa naisten keskuudessa, jotka eivät päässeet tekemään viime aikoina kaikkialla palkattuja matkoja Ranskaan Ranskaan. GZ: n viimeaikaisimmassa tuumassa on viihdyttävimpiä, että alustan sandaalit – Zanottin leipä ja butter of Liesteryeaar – ovat yhtäkkiä takaisin valtavalla tavalla, mutta vaikka tuotemerkki voi ehdottomasti silti tarjota alustalla, parhaat tyylit, joita se tällä hetkellä tarjoaa ovat myös niiden minimaalisimpia. Täällä on muutama suositeltavista uusista GZ: istä supermallien, näyttelijöiden ja… no, pääasiassa supermallien jalkoissa.

Bella Heathcote
Giuseppe zanotti peilattu lavan sandaalit
795 dollaria Nordstromin kautta
Tässä on Aussie -näyttelijä Bella Heathcote, joka iskee lahjan Cannesin valopistooliin parissa upeaan peilattuun nahka GZ -alustan sandaaliin sekä olkaimeton kukka Giambattista Valli -mekko. Esiteltiin pronssiversio Bellan sandaaleista uskomattoman kätevässä oppaana kevään 2016 alustan elpymiseen.

Blake vilkas
Giuseppe zanotti-metalliset kolmen hihnan sandaalit
845 dollaria Neiman Marcusin kautta
Tässä on ylpeä “Oakland Booty” (varma, okei, Blake) omistaja Blake Lively, tervehtii faneja hänen Ranskan hotellin ulkopuolella erittäin näkyvässä Giuseppe Zanotti -metallikarjasta. Kuten näette, tämä GZ -tyyli on ainutlaatuisesti suunniteltu tekemään minkä tahansa tyyppisistä naisten jalka näyttää heti Barbie -nukkalta.

Chanel Iman
Giuseppe zanotti-metalliset kolmen hihnan sandaalit
850 dollaria Net-a-Porterin kautta
Harvat asiat elämässä ovat yhtä houkuttelevia kuin Chanel Iman tällä punaisella matolla De Grisogono -juhlaan Cannesissa. Chanel käyttää samoin kolmen hihnan kultaparia, vaikka niissä on kiinteä metallipinta, toisin kuin Blaken. Chanelin kultapuku on August Getty Atelier.

Karlie Kloss
Giuseppe zanotti strappy strassi -sandaalit
1 795 dollaria Nordstromin kautta
Karlie Kloss käytti näitä strassikiven kaatuneita GZ-sandaaleja Cannesin Amfar-gaalaan. Nämä ovat erittäin samanlaisia ​​kuin kolmihihna, mutta tässä tyylissä on linjat, jotka pitävät silmänsä liikkumisen. Karlie’s-olkapäät mustapuku on Marchesa.

Lucy Hale
Giuseppe zanotti kolmen hihnan sandaalit
845 dollaria Luisaviaroma
Tässä on melko vähän valehtelijoiden tähti Lucy Hale, joka keinui Billboard Music Awards -palkinnon mustaa patentin nahkaversiota. Se ei todennäköisesti yllättäisi minkäänlaista tyyppiä tässä vaiheessa, mutta julistimme tämän sandaalin yhdeksi 12 uudesta kenkäklassikosta, joita vaadit vaatekaappimenetelmässäsi helmikuussa. samoin kuin olemme kyseisen lausunnon vieressä.

Petra Nemcova
Giuseppe zanotti satiini sandaalit
Osta Giuseppe Zanotti Net-a-Porterin kautta
Palaaminen takaisin siihen Cannes Amfar -galalle hetkeksi: Petra Nemcova käytti näitä viininpunaisia ​​satiini -GZ: itä tapahtumaan, jotka näyttävät fantastisilta, kunnes tunnustat, että Petran vaaleanpunainen varpa on ilmeisesti hikoiltu kengästä. Tämän vuoden Cannes -gaalan tyyli oli muuten ”70 -luvun disko”.

Toni Garrn
Giuseppe zanotti-metalliset kolmen hihnan sandaalit
860 dollaria Net-a-Porterin kautta
Saksalainen suunnittelu Toni Garrn meni samoin Amfar-gaalaan, samoin kuin illan turvallisimpaan valintaan, kolmihihnaan. Tämä metallinen hopeaversio on erityisen herättävä.

Zendaya
Giuseppe Zanotti-mokkanahka polven saappaat
Osta Giuseppe Zanotti Net-a-Porterin kautta
Viimeinkin, koska Giuseppe Zanotti tekee muita asioita hyvin sandaalien lisäksi, tässä Zendaya käyttämällä mustaa Giuseppe Zanotti-mokkanahkaa polven yli-saappaita vielä yhdelle tyytyväiselle gaalalle.