CC 91: Asianajaja, jolla on uusi menetelmä laukkujen ostamiseen

tämän päivän kaapin tunnustusten erässä, esittelemme teille hänen 40-luvun alkupuolen asianajajalle Texasista. Tämän asianajajan rakkaus laukkuihin alkoi kuin niin paljon meidän, hänen ensimmäisen kouluttajan C -logolaukun kanssa. Nykyään kuitenkin tämä käsilaukun rakastaja on siirtynyt pois monogrammista, koska hän ei ole valtava logon fani, sen sijaan valitsee pussia, jotka ovat hiukan paljon enemmän kuin Loewen palapelipussi, jonka hän sijoittaa yhtenä hänen suosikkeistaan, ja muita Marnista poimia , Chloé, Celine ja paljon muuta. Varhaisina keräysaikoina tämä tunnustaja vaikutti joissain tapauksissa trendit tai pussit, joita kaikilla muilla oli, mutta ajan myötä tuli tietoa, ja nyt hän tarttuu klassikoihin lähinnä satunnaisesti “vain hauskanpitoon”. Vaikka hän on saanut nähtävyytensä Chaneliin, tämä laukun rakastaja ei ole vielä vetänyt lähtöä, vaan hän arvioi älykkäästi päättelyään haluamaan Chanel -laukun ensinnäkin, joista monet meistä voivat olla parempia. Lue koko CC alla ja älä unohda lähettää omaa!

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 43
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: Dallas
Ammatti: Asianajaja
Teollisuus: Koulutus
Palkka: 160 000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 350 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Ei

Kuinka lukuisia laukkuja omistat? 12

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

Marni runko
Loewe -palapeli
Fendi muuten
Chloe Paraty
Tom Ford Alix
Philip Lim Pashli
Stella McCartney Falabella Mini
Saint Laurent Toy Loulou
Saint Laurent -lelun laukku
Celine Trifold -laukku
Emilio Pucci
Bottega Venetta Napa inrecciato Tote
Louis Vuitton Neverfull

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? 14 000 dollaria

Mikä on monia kalliita laukkusi? Loewe -palapeli

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Arvostan palapelin laatua ja suunnittelua. Rakastan sitä, että se ei ole helposti tunnistettavissa ja että muotoilu on edelleen selkeä, vaikka se ilmestyi jo jonkin aikaa sitten.

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, ja mikä se oli? Ensimmäinen suunnittelijapussi oli kouluttajapussi, jonka äitini pomo osti minut lahjana 18. syntymäpäivälleni. Kuljetin sitä kaikkialla. Se oli kouluttaja klassisen CS: n kanssa kaikkialla. Se ei vastaa tyyliäni nyt, koska en ole valtava logojen fani.

Onko olemassa tiettyä laukkua, jonka haluat ostaa seuraavaksi? Tällä hetkellä olen leikannut ajatuksen saada Chanel -laukku, mutta olen huolestunut siitä, että saan sen Chanelin pidetyn arvostuksen takia, enkä siksi, että pidän laukusta. Klassisen läpän jne. Suunnittelu ei todellakaan vedota minuun, enkä tiedä olisinko mukava käyttää sitä vai minulla on niin useita kertoja käyttää sitä, joten näistä syistä en ole vetänyt sarjaa pois siitä.

Onko mitään tiettyä laukkua, jolla on erityinen sentimentaalinen arvo? Teoksen, joka on minulle eniten, olisi oltava pashli. Morsiameni sai sen yllätyksenä minulle, kun sain työpaikan, jonka todella halusin. Joten vaikka en ehkä käytä sitä enää niin usein, en koskaan osaa sitä.

Tuntuuko sinusta, että laukut muuttavat ihmisten käsityksiä sinusta tai miten sinua kohdellaan? Päivittäin, ei niin paljon. Kokoelmani laukut eivät ole voimakkaasti merkkituotteita, joten en usko, että monilla ihmisillä on aavistustakaan siitä, mitä kannan. Sillä voi olla vaikutusta tietyissä kaupoissa, mutta sama pätee vaatteisiin tai koruihin. Jotkut ystävistäni ovat pusseissa yhtä paljon kuin minä, joten he voivat kommentoida, mutta on tyypillisesti vain huomata, että se on uusi. Yritän olla ostamatta laukkua, koska joku muu voi havaita sen, minkä vuoksi olen pysynyt Chanelin ostolla, ja rehellisesti mielestäni ne ovat liian kalliita.

Ostokset

Kuinka usein ostat uusia laukkuja? Ei liian usein. Ostin kaksi uutta laukkua tänä vuonna, mikä on todennäköisesti liiallista, mutta mielestäni jotkut siitä olivat itse rauhoittavaa (se on ollut vaikea vuosi ja ostokset ovat jotain, johon käännyn, kun asiat muuttuvat, mikä ei ollut mitään hyödyllistä, kun olin nuoremmat ja tuloni pienempiä). Yritän yleensä rajoittaa sen yhteen laukkuun vuodessa, jos niin.

Mitkä kaupat usein usein? Teen monia ostoksia, mukaan lukien vaatteet, kengät jne. Online. Osastokaupoissa pidän Nordstromista ja Saksista; Online / Farfetch, Net-a-Porter, mutta pidän myös edullisesta, joten aloitan yleensä Outnet-, Nordstrom Rack- ja TJ Maxx-Runway -kadulla ja työskentelen sieltä ylöspäin.

Ostatko koskaan käytettyjä laukkuja? Mistä ostat käytettyjä? Sanoisin, että ainakin puolet kokoelmastani oli kerralla käytetty. Myin äskettäin muutaman, joten niin ei enää ole. Olen usein todellinen todellinen ja muotiphile.

Myytkö vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? En tee sitä nimenomaan uusien ostojen maksamiseksi, mutta jos en käytä jotain, en epäröi myydä sitä ja jakaa rahaa jollekin yhtä kevyeksi. Myyn ne samoihin paikkoihin, joissa ostan ne.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painostusta ostaa paljon enemmän laukkuja? En ole sosiaalisessa mediassa, joten minulla ei ole sitä painostusta, mutta minä olen follOW -muoti, joten näen asioita, joista pidän ja kuten kuka tahansa, sitä enemmän näen heidät paljon enemmän haluan niitä, joten kyllä, minun on työskenneltävä aktiivisesti sitä vastaan.

Pidätkö laukkusi ostaa sijoituksia? Ei.

Kuka vaikuttaa ostopäätöksiin? Kun aloin ostaa laukkuja minuun vaikuttivat trendikäs, mutta olen yrittänyt siirtyä pois siitä vuosien varrella. Suuri osa siitä johtui siitä, että minulla ei ollut kokemusta suunnittelijapussien ostamisesta, joten ostin mitä kaikilla oli. Nämä pussit ovat kalliita, joten muutaman virheen oston jälkeen minun piti harkita lähestymistapani uudelleen. Yritän nyt pitää kiinni siitä, mitä pidän klassisia tyylejä, joita voin käyttää hetkeksi. Yritän heittää jotain hauskaa ajoittain, mutta en enää osta sitä, koska se on IT -laukku.

Ovatko myyntivälityssuhteet ostosmahdollisuuksillesi? Ei. En todellakaan pidä suhteiden luomisesta myyntiyhteisöihin tai mihinkään myymälään. Olen iloinen ostoksista yksinäisestä kokemuksesta. Minulla ei myöskään ole taipumusta, että nämä suhteet tekevät usein kauppoja.

Miksi ilahdut ostoksista, sen lisäksi, että hankkit vain jotain uutta? Äitini arvostaa kaikkia uusia, kauniita ja kiiltäviä ja hän välitti sen minulle hyvin nuorena. Hän kokenut sen aina paeta ja niin minäkin.

Oletko koskaan tuntenut, että olet saanut huonompaa palvelua myymälässä tai putiikissa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Kuten edellä totesin, yritän olla usein myymälöitä, jotka tekevät käytännöstä tehdä tällaisia ​​eroja, mutta olen musta nainen, joten valehtelisin, jos sanoisin, ettei sitä koskaan tapahtunut. Se ei kuitenkaan ole yksinoikeudella huippuluokan myymälöille. Muistan kävellen Abercrombie -myymälään, kun olin yliopistossa ja jätetty kokonaan huomiotta ja valkoinen nainen käveli muutamassa sekunnissa minun jälkeen ja kiinnitin täyden huomion. Lähdin enkä koskaan mennyt yhdellä. Tällainen puolueellisuus tapahtuu joka päivä useilla tasoilla. En tiedä mikä tekee minut surullisemmaksi, että se tapahtuu tai että olen tottunut siihen.

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? Minäkin, lukuun ottamatta muutamia pussia, jotka olivat morsiameni tai äitini lahjoja.

Varaatko budjetin laukun ostoksille? Ei.

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetyn, koska sinulla ei ollut varaa suunnittelijatuotteeseen? Ei. Vaikka kukaan muu voisi kertoa, tiedän.

Piilotatko koskaan ostoksia muusta merkityksellisestä? Puhun ostoksistani hänen kanssaan ennen kuin teen ne. Emme tällä hetkellä jaa pankkitiliä, mutta jos osto on paljon enemmän kuin 1 000 dollaria, haluan puhua sen läpi ja varmistaa, että se on järkevää siitä, mitä olemme suunnitelleet kyseiselle vuodelle.

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt varaaksesi laukkuun? En usko, että olen koskaan tehnyt mitään erityisen hullua ostaakseen laukun.

Luuletko, että ostoksesi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että kamppailet ostosriippuvuuden kanssa? Joo. Tahdon. Kuten keskustelin, voin olla kireysosto, joka voi olla katastrofin resepti; Ja kun olin nuorempi, monet varmasti olivat. Vaikka annan joissakin tapauksissa impulssin, asetin tietyt parametrit tai tarkistukset itse: yksi puhuu siitä sulhanen kanssa (onko tämä järkevää suhteessa siihen, mitä muuta olen menossa); toinen, onko se palautettava/palautettava (en tee lopullista myyntiä)? Viimeinen on välttämätöntä, koska tyypillisesti siihen mennessä, kun se saapuu (koska minun pitäisi tehdä ostoksistani verkossa), stressitekijä on ohi ja mitä minulla oli silloin, en enää tarvitse ja takaisin se menee.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Pidän kellot ja korut sekä kengät ja vaatteet. Tavalliset.

Mitä muuta haluat sisällyttää? Uskon kovasti, että et asettua, joten jos haluat jotain, sinun pitäisi saada se (tietysti siinä on rajoituksia). Tärkeintä, kuten monet asiat, on suunnitella sitä. Jos teet niin ja teet sen oikein, saat kaiken ilon (mikä on todella kohta) ilman syyllisyyttä.