BOTLEGA VENETA SPRING 2010 -lehden

Yksi tehtäväni merkittävimmistä osista on mahdollisuus tarkastella laukkuja näyttelytiloissa. On kolminkertaista nautintoa, kun katsomme pussit ovat kuukausien päässä tarjoamasta suurelle yleisölle. Jos kysyisit minulta viisi vuotta sitten, mitä teen tänään, tämä ei olisi luettelossani. Olen kuitenkin innostunut siitä, että se on.

Bottega Veneta -näyttelytilassa käyminen oli kohokohta NYC -matkallamme. Aivan kuten näytimme näyttelytilassa, meitä tervehtii uusi sarja kevään 2010 käsilaukkuja. Laukut oli nähty vain aikaisemmin Milanon kiitotiellä viikkoa aiemmin. Nyt oli meidän vuoromme analysoida niitä huolellisesti kaikessa kunniassaan.

Kun tarkastellaan Bottega Veneta -laukkua, yksi ensisijaisista elementeistä, jotka kiinnostavat minua (ja minkä tahansa tyyppisten ostajien on otettava huomioon) on tarkalleen kuinka pussi tehtiin tarkalleen. Tomas Maier ja Bottega Veneta -tiimi menee edelleen yli ja sen ulkopuolelle tuotettaessa kappaleitaan. Jokaisen esineen, jokaisen värin, jokaisen tekniikan ja jokaisen materiaalin takana on tarina. Nyt jos meillä olisi nautinto siitä, että istumme Tomas Maierin kanssa nähdäksemme hänen näkemyksensä, elämämme olisi täydellinen. Voimme unelmoida, eikö niin?

Bottega Venetan kevät 2010 -kokoelma keskittyi kermanväristen vaatteiden ympärille, joiden avulla käyttäjä voi leikkiä vilkkailla asusteilla. Juuri juuri BV -pussit toimittivat: Lalauss -rikkaat sävyt kiinnostavat yksityiskohtia, jotka ovat päätyneet brändin synonyymeiksi.

Bottega Veneta perusti tekniikan allekirjoitukselle inrecciato -kudonta tarjoamaan nahkaa ominainen tunne sekä oljen tapoja. Itse asiassa yksi kudottu nahka inrecciato-laukku kuulosti tarkalleen kuin olkipussi, kun puristit sitä yhdessä. Tämä on vielä yksi menetelmä, jossa Maier ilmentää tyylin neroansa.

Kukkien pop -värit, kuten Maier tarkoitti heille. Kermanvärisillä vaatteilla varusteilla asusteet ottavat asun innovatiivisen hallinnan. Bottega Veneta on infusoinut eksoottisia krokotiilinahoja keväälle syvästi kylläisissä jalokivisissä sinisissä, vihreissä ja keltaisissa.

Tyylikkäillä italialaisilla nimillä, kuten Paille Cocco Glace, FiTok Cocco Lave Cabat tai Paille Inrecccio Nuvolato Maxi Veneta, on melkein mahdotonta olla tarjoamatta näille luomuksille täyden huomion. Intensiiviset värit, upea käsityö ja nahkojen poikkeuksellinen korkea laatu lisäävät toiveitamme tälle Bottega S/S -linjalle paljon enemmän.

Kuten monissa Bottega -asioissa, viehätys tulee jyrkästi. Perinteinen Veneta (kuvassa yllä) toimii noin 2 600 dollarilla, kun taas eksoottiset asetukset asettavat takaisin tilisi kiinteillä 5 luvulla. Jos olet kuitenkin huippuluokan muotiasusteiden markkinoilla, jokainen BV: hen käytetty dollari on käytetty dollari.

Napsauta kaikkia kuvia suurentaaksesi ja löydäksesi kunkin tuotteen nimen ja hinnan. Kysy alueelliselta BV -myymälästäsi tai 877.362.1715 kuviteltujen esineiden saatavuudesta.