Marc Jacobsin Marc Macro Marc Neoprene Tobo Bag

omituisesti olen aina ajatellut, että neopreeni oli vähän aliarvioitu kangas pusseille. Se on varmasti erityinen (ja ehkä omituinen), mutta se ei tarkoita, että se ei voi olla myös tyylikäs, jos sitä käytetään älykkäästi.

Syyt, jotka pidän siitä niin paljon, ovat ainakin osittain esillä Marc Jacobs Macro Marc Neopreeni Tobo -laukun ehdottoman viehättävässä Marcissa. Jos haluat tietää mitä he ovat (tai jos haluat kertoa minulle, että olen pähkinöitä), luulen, että tiedät missä sinun on napsautettava.

Ensinnäkin tämä laukku tekee todella selväksi, että neopreeni tekee loistavan värin. Voit saada kirkkaat, unikon värit, joilla on tämä synteettinen, joka harvoin löydät nahkalla, ja neopreenin rakenne ja viimeistely antavat värille mahdollisen mahdollisen altistumisen.

Ja sitten tietysti on myös toiminnallisia näkökohtia. Se on pehmeä ja joustava, mutta myös erittäin kestävä. Neopreenistä tuli suosittu sen käytöstä märkäpukuissa, joten panostan, että on turvallista ottaa yksi näistä toboista sateisella tai muuten huonolla säällä. Materiaali on myös suosikki kannettavien tietokoneiden suojaavien hihojen suosikki, joten ohut, mutta pehmeä tekstuuri pitää arvoesineesi todennäköisesti sisällä. Se ei ehkä ole yhtä upea kuin nahka, mutta mielestäni sillä on itsessään hienoja yläpuolella. Hanki Shopbopin läpi 348 dollarilla.